Ören Kumral Escort Nur

Profil Bilgileri

Semt Ören
Adı Nur
Yaş 22
Boy 1.75
Kilo 56 kg
Saç Rengi Kestane
Göz Rengi Ela
Ten Rengi Açık
Uyruk Türk
Diller Türkçe, Rusça
Sigara Hayır
Dövme / Piercing Yok
Müsaitlik Öğleden sonra
Görüşme Yeri Eve / Otele Gelen

Hizmetler

Hizmet Dahil Ekstra
Masaj ✓
Erotik Masaj ✓
GFE (Kız Arkadaş Deneyimi) ✓
Öpüşme ✓
Fransız Öpücüğü ✓
Striptiz ✓
Duş Keyfi ✓
İkili ✓
Dominasyon ✓
Rol Yapma ✓
Oral ✓
Eşlik / Refakat ✓
Seyahat ✓

Merhaba! Ben Nur, Afyonkarahisar’ın güzel Ören bölgesinde yaşıyorum. Kendimden kısaca bahsedecek olursam, doğayı seven, kahvemi yudumlarken huzur bulmayı seven bir insanım. Sanata ve kültüre olan tutkum, günlerimi güzelleştiriyor. Yeni insanlarla tanışmayı ve keyifli sohbetler etmeyi gerçekten seviyorum.

Bir buluşma düşüncesindeysen, en sevdiğim şeylerden biri sahilde yürüyüş yapmak veya bir kafede sıcak bir sohbet gerçekleştirmek. Doğada vakit geçirmek ve huzur dolu anlar paylaşmak, hayattaki küçük mutluluklardan biri benim için. Nazik bir kalple, birbirimizi daha yakından tanıyabileceğimiz bir zaman dilimi yaratmayı umuyorum.

İletişim kurmak istiyorsanız, lütfen çekinmeyin! Karşılıklı olarak güler yüzle ve samimiyetle başlayacağımız bir yolculuğa ne dersiniz? Belki de yeni bir dostluk ya da daha fazlası burada bizleri bekliyor.

Daha fazla profil için Ören Escort sayfasını inceleyebilir, Afyonkarahisar genelindeki ilanlar için Afyonkarahisar Escort ana sayfamıza göz atabilirsiniz.