Ahmetpaşa Olgun Escort Cansu

Profil Bilgileri

Semt Ahmetpaşa
Adı Cansu
Yaş 27
Boy 1.60
Kilo 55 kg
Saç Rengi Kızıl
Göz Rengi Kahverengi
Ten Rengi Buğday
Uyruk Türk
Diller Türkçe, İngilizce
Sigara Evet
Dövme / Piercing Var
Müsaitlik Sadece Gündüz
Görüşme Yeri Kendi Yerim

Hizmetler

Hizmet Dahil Ekstra
Masaj
GFE (Kız Arkadaş Deneyimi)
Öpüşme
Striptiz
Duş Keyfi
İkili
Kostüm / Üniforma
Fetiş
Ayak Fetişi
Dominasyon
Rol Yapma
Eşlik / Refakat
Gece Boyu
Seyahat

Merhaba, ben Cansu! Afyonkarahisar’ın Ahmetpaşa bölgesinde yaşıyorum. Doğanın güzellikleri, güzel yemekler ve güzel sohbetler benim için çok önemli. Kitap okumak, müzik dinlemek ve yürüyüş yapmak beni en mutlu eden şeyler arasında. Hayata pozitif bir gözle bakıyorum ve yeni insanlarla tanışmayı çok seviyorum.

Güzel bir kafe veya parkta karşılıklı bir kahve içerek tanışmak, düşüncelerimizi paylaşmak harika olur. Kendim de sohbeti sevdiğim için, insanları dinlemeyi ve onlarla samimi bir bağ kurmayı öncelikle hedefliyorum. Umarım bu sıcak yaklaşımımla sizi de etkilerim.

Hayat kısa, neden yeni dostluklar kurmayalım? Birbirimizin hayatına renk katmak için buradayız. Eğer siz de benim gibi hoşgörülü ve neşeliyseniz, yazmaktan çekinmeyin; yeni bir başlangıç için sabırsızlanıyorum!

Daha fazla profil için Ahmetpaşa Escort sayfasını inceleyebilir, Afyonkarahisar genelindeki ilanlar için Afyonkarahisar Escort ana sayfamıza göz atabilirsiniz.